Dries Salien

Kim en Heleen hebben binnen Swapfiets het persoonlijke ontwikkelingsprogramma voor al onze (young) professionals ontwikkeld. Dankzij hun scherpe blik, grondige kennis van de nieuwste L&D trends en hun enthousiasme hebben we dit snel en goed kunnen implementeren. Ze denken mee over mogelijke uitdagingen waar we bij Swapfiets tegenaan lopen en weten die uitdagingen mooi om te zetten in onderbouwde content voor het ontwikkelingsprogramma. Ook vanuit de deelnemers van het programma kwamen er niets dan lovende woorden over Kim en Heleen’s faciliterende skills, een echte aanrader!

Simone Wierema

“Heleen en Kim hebben met mij meegedacht over de inhoud en opzet van ons interne opleidingsprogramma. Ik heb hen hierbij leren kennen als enthousiaste, scherpe gesprekspartners die door het stellen van goede vragen snel inzicht hebben in de aard van de organisatie, de doelstellingen voor het programma én waar de knelpunten zitten. Doordat ze snel schakelen, weten ze de verzamelde informatie makkelijk om te zetten naar bruikbare adviezen en suggesties. Ik heb veel gehad aan de input die ze me hiermee gegeven hebben, waardoor ik handvatten heb gekregen om de knelpunten aan te vliegen en de losse eindjes aan elkaar heb kunnen knopen.

Chris Stam

“Het belangrijke aan coaching is voor mij dat iemand me terug kan geven wat ik zelf niet zie of wil denken. Kim en Heleen brengen hun inzichten duidelijk, recht door zee en met humor. Er wordt begripvol geluisterd naar al je smoezen waarom je bepaalde opdrachten niet hebt uitgevoerd waarna ze feilloos de vinger op de zere plek leggen en je dus echt zelf aan de bak moet. Dankzij hun ervaring, kennis van zaken en praktische oplossingen heb ik afgelopen tijd ontzettend veel geleerd tijdens de sessies en hoop dat in de toekomst te blijven doen!”

Joost Jolink

Heleen en Kim zijn beiden als talentmanager en coach betrokken bij Frisse Blikken en hebben een essentiële bijdrage geleverd aan de groei van onze talenten en onze organisatie. De combinatie van hun inhoudelijke bagage, pragmatisme, energie, sensitiviteit en oprechte interesse in mens én organisatie maakt dat ze iemand uit een dal kunnen helpen, een schop onder de kont kunnen geven en een flow ervaring kunnen versterken. Last but not least zijn het leuke meiden die ik 100% vertrouw. Ik hoop dat ze nog lang aan ons verbonden blijven!