Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.pitdevelopment.com.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Jouw privacy
Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. PIT. houdt zich aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft aan hoe met persoonsgegevens omgegaan dient te worden. In dit privacy statement geven we beknopt aan welke persoonsgegevens via de website verzameld worden en hoe PIT. deze vervolgens verwerkt.

Websitebezoek
Op de website van PIT. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Indien je ons een bericht stuurt per e-mail, worden maximaal de volgende gegevens verzameld:

  • Gegevens organisatie: bedrijfsnaam
  • Contactgegevens: naam, telefoon, e-mail
  • Adresgegevens: adres, postcode, plaats

Met welk doel worden jouw persoonsgegevens verwerkt?

Jouw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor je het hebt gestuurd:

  • Om jou de gevraagde informatie toe te sturen (e-mailcontact).
  • Om contact met je op te nemen (e-mailcontact).

PIT. gebruikt jouw gegevens niet om u ook andere informatie toe te zenden (behalve als dat is aangegeven), zoals het toesturen van bijvoorbeeld nieuwsbrieven en uitnodigingen. Ook gaat PIT. strikt vertrouwelijk om met jouw gegevens en deze zullen dan ook niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@pitdevelopment.com.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Op de website van PIT. worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van jouw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die jouw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Jouw contactinformatie

Indien je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via info@pitdevelopment.com.

122 thoughts on “Privacybeleid

  1. Pingback: Northwest Pharmacy
  2. Pingback: canadadrugs
  3. Pingback: buy tadalafil 5mg
  4. Pingback: genuine viagra
  5. Pingback: tadalafil samples
  6. Pingback: 400 mg sildenafil
  7. Pingback: tadalafil for bph
  8. Pingback: gabapentin elavil
  9. Pingback: pregabalin and thc
  10. Pingback: lasix medlineplus
  11. Pingback: magkano metformin
  12. Pingback: .6 semaglutide
  13. Pingback: rybelsus discount
  14. Pingback: medication keflex
  15. Pingback: wean gabapentin
  16. Pingback: flexeril 10mg high
  17. Pingback: effexor medication
  18. Pingback: bupropion xl
  19. Pingback: celexa vs prozac
  20. Pingback: actos tbl
  21. Pingback: remeron price

Comments are closed.