Interim

Het naar een hoger plan tillen van alle leer en -ontwikkelactiviteiten in een organisatie om zo tot organisatieontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering te komen.

Een voorbeeld hiervan is onze rol als talentmanager bij Frisse Blikken. Vanuit deze rol waren we de afgelopen jaren structureel betrokken bij de organisatie en doorvertaling van de strategie in ontwikkelactiviteiten. Verantwoordelijkheden: sparringpartner van directie en leidinggevenden, ontwerp, implementatie en coördinatie van meerdere opleidingsprogramma’s. Begeleiden van talentreviews, coaching, voeren van ontwikkelgesprekken, geven van trainingen, inhuur van externe trainers.

Referentie: Joost Jolink, directeur en oprichter Frisse Blikken

“Heleen en Kim zijn beiden als talentmanager en coach betrokken bij Frisse Blikken en hebben een essentiële bijdrage geleverd aan de groei van onze talenten en onze organisatie. De combinatie van hun inhoudelijke bagage, pragmatisme, energie, sensitiviteit en oprechte interesse in mens én organisatie maakt dat ze iemand uit een dal kunnen helpen, een schop onder de kont kunnen geven en een flow ervaring kunnen versterken. Last but not least zijn het leuke meiden die ik 100% vertrouw. Ik hoop dat ze nog lang aan ons verbonden blijven!”